evenement, wijnproeverij 12 mrt 2015

Bed & Breakfast “Grotto Vallé” is een prachtig gerenoveerd historisch oud landhuis, waarvan de oude constructies met rode bakstenen tijdens de renovatie behouden zijn gebleven. Het huis ademt de warmte uit van een typisch Italiaans gezin. In de rustieke woonkamer kunnen gasten genieten van een traditioneel Piëmont’s ontbijt. Volgens Italiaans gebruik worden de koekjes en jammen huisgemaakt.

De eigenaar – Leonardo – van deze romantische, ruime Bed & Breakfast Grotto Valle, heeft sfeer, rust en culinair genieten van Piëmonte voorop staan. De B&B heeft een relaxruimte met grote open haard en fauteuils: Dit is dé ideale plek om na een actieve dag in de omgeving te genieten van een goed glas wijn van zijn wijnhuis Poderi Galino. De B&B heeft drie slaapkamers die zijn allen uitgerust met een tweepersoonsbed en een privé en-suite badkamer. De slaapkamers hebben prachtig uitzicht op het landschap: uitgestrekte wijngaarden, wijdse weiden, karakteristieke landhuizen en in de verte is zelfs het oude kasteel van Cisterna te zien. Deze romantische plek ademt rust en stilte uit, en is een prima uitvalbasis om culturele uitjes te houden, want ze ligt op een steenworp afstand van de steden Alba en Asti.

Zakelijk vergaderen & verblijven @GrottoVallé?
Van harte aanbevolen!

Afgelopen jaren wordt Grotto Vallé ook steeds beter gevonden als uitvalbasis voor “hutje-op-de-hei-sessies” voor de zakelijke markt. Een perfecte plek on inspannen en ontspannen te combineren, want de locatie biedt alle rust en comfort om met een groep de dagelijkse drukte te kunnen ontvluchten. De dagen dat u aanwezig bent kunnen volledig verzorgd worden met ontbijt, broodjeslunch, warm en koud buffet of walking diner met live cooking. Of de dag afsluiten met een wijnproeverij in de wijnkelder kan zeer ontspannend en gezellig zijn na een dag intensief vergaderen. Natuurlijk kan er ook gegeten worden in de omgeving, wij geven graag informatie over onze favoriete restaurants.

Meer weten over de mogelijkheden en arrangementen voor zakelijk reizen en verblijven op deze locatie? Neem dan contact met ons op om uw wensen door te spreken.