wijngeschenk 3 jul 2014

 

Veel organisaties geven geschenken aan hun interne of externe relaties. Bijvoorbeeld om een bestaande samenwerking te verstevigen of om nieuwe contacten aan te halen.

Onze ervaring is dat deze organisaties het lastig vinden om een passend geschenk te vinden. Ook ontbreekt meestal de tijd of de expertise om een geschenkactie goed te organiseren. Het geefmoment wordt hierdoor onvoldoende benut en de beoogde doelen niet behaald. Eigenlijk zonde van de tijd en de investering.

Meer doen met uw geschenk

Samen met ons kunt u het anders doen en meer uit het geschenk voor uw relaties of medewerkers halen. Wij bieden u:

>> Meer effect met uw geschenk door een doordachte aanpak;

>> Maatwerk door ons aanbod af te stemmen op uw doelen en werkprocessen;

>> Persoonlijk contact met heldere afspraken en regelmatige afstemming;

>> Originaliteit met onderscheidende wijngeschenken;

>> Gemak door niet-alledaagse werkzaamheden voor u uit handen te nemen;

>> Zekerheid door kwaliteitsproducten met garantie;

>> goed projectmanagement en borging van uw bedrijfsstandaarden.

Wijn met een verhaal

Als basis voor een geschenk kiezen wij vrijwel altijd ‘wijn’ dat in het betere segment van de Nederlandse horeca wordt geschonken. Wij zien in wijn een prachtig middel om mensen bij elkaar te brengen. Wijn staat immers voor contact, verbondenheid en genieten. Met een verhaal of boodschap bij de wijn kunnen wij zorgen voor de nodige diepgang bij het schenken. Dat kan met een verhaal van ons, zoals het verhaal achter een bijzondere wijn. Maar persoonlijker wordt het als het uw eigen verhaal is. Het wijngeschenk wordt daarmee een instrument om uw boodschap over te dragen. Wijn met een verhaal – uw verhaal.

Een voorbeeld…

…van een van onze geslaagde projecten.

Elk jaar stuurde een bedrijf in de uitzendbranche haar relatiebeheerders met kerst op pad met een fles Champagne. Had men geen of beperkt tijd, dan stuurde ze het toe per post. Totdat het bedrijf met ons kennis maakte. Wij brachten belangrijke wijzigingen aan in de ‘geschenktraditie’.

In de eerste plaats verlegde we het geefmoment naar Januari. In de decembermaand worden bedrijven immers overspoeld met geschenken, waardoor het zelfs met een goed geschenk lastig is om indruk te maken. In de tweede plaats schreven we op basis van een interview met de directie, marketing en sales, een persoonlijke brief waarin werd teruggeblikt op interne en externe ontwikkelingen in het afgelopen jaar. In de derde plaats werden er doelstellingen geformuleerd die de relatiebeheerder hielpen bij het optimaal benutten van het contactmoment. Dit in combinatie met een passend wijngeschenk zorgde er voor dat de ontvangers nog lang positief over het moment spraken.

Meer weten over ‘Schenken met impact!’

www.kelderwijnen.com of bel met 06 477 566 51

banner geschenken