cadeau, kunst, Recepten, relatiegeschenken, wijngeschenk 8 okt 2014

Vanmorgen kreeg ik een verrassend leuk belletje van Jacqueline de Vries met de vraag: ‘Mike, kan ik je verleiden om te gaan werken met een zinnenprikkelend relatiegeschenk?”. De klik was snel gemaakt, aangezien “de kunst van verleiden” ook in mijn top-10-lijstje van “Schenken met Impact!” staat.

Licht prikkelend
De kunstenaressen Marjan Derksen en Jacqueline de Vries hebben een kunstzinnig en smaakvol geschenk gemaakt met daarin een zinnenprikkelend boekje vol met tongstrelende recepten, liefdesdranken, mooie gedichten en begeerlijke kunst. In Het rode-suède boekje ‘Licht prikkelend’ is verpakt in een aantrekkelijk vormgegeven geschenkdoos.

1+1=3
Wat dacht u van dit prachtige geschenk aangevuld met een kwaliteitwijn van Kelderwijnen.com. In ons assortiment treft u de geur en de smaak van authentieke wijnen uit klassieke wijngebieden aan: Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook de pareltjes uit minder bekende Europese wijngebieden. De wijnen die we selecteren, zijn wijnen die bij de betere restaurants op de kaart staan. Toegankelijk en betaalbaar, wijn met een gastronomisch karakter en wijn die nog kan worden opgelegd in de wijnkelder.

Kunnen wij u helpen met het verleiden van uw klanten? Dit kunstgeschenk koopt u vanaf 25,00 euro ex. btw per stuk. Neem contact met ons op voor het maken van een passende combinatie met uw favoriete wijn.