cadeau, relatiegeschenken, wijngeschenk 19 mrt 2014

Door het jaar heen, maar meestal in de maand december is het een traditie dat bedrijven hun klanten en medewerkers bedanken voor het in hen gestelde vertrouwen. Omdat het geen makkelijke tijden zijn wordt de beslissing om iets te geven steeds langer uitgesteld. Op de valreep wordt er dan een cadeau geselecteerd, en heel vaak is dat wijn, want een  fles mooie wijn wordt meestal erg op prijs gesteld.

Wijn; het meest gegeven relatiegeschenk
Het is alleen jammer dat vaak wordt gekozen voor een standaard wijnpakket, want uit het cadeau en uit het moment van geven is namelijk veel meer te halen.

Creativiteit is onze specialiteit!
Bedank voor de order of gefeliciteerd met jullie nieuwe bedrijfslocatie. Er zijn genoeg momenten waarop je een relatie aandacht kunt geven met een persoonlijk cadeau. Maar wanneer blijft de aandacht hangen en op welke manier draagt het bij aan het verstevigen van de relatie? In onze optiek gaat het om het moment waarop wordt gegeven. Dus wie geef je wat op welk moment.

Bij Kelderwijnen bieden wij een ruime selectie zorgvuldig geselecteerde wijnen. Wijnen die in het betere segment van de horeca worden geschonken, wijnen van onberispelijke kwaliteit. Ook helpen we bij het samenstellen van originele cadeau’s met delicatessen of met verpakking dat aansluit bij de uitstraling en identiteit van het bedrijf.

Ons motto: oriënteer tijdig en daag ons uit om te komen tot een passend cadeau.

Waar kun je op rekenen
Waar je zeker op kunt rekenen is een plezierige dosis vriendelijkheid en aandacht. Daarnaast bieden wij:

Ervaring: sinds 2004 actief met wijn en relatiegeschenken
Assortiment: +5.000 wijnen en meer dan +250 wijnen in onze kelder, overheerlijke delicatessen en leuke non-food accessoires & verpakkingen
Deskundigheid: wijnadvies & heel veel proeven
Logistiek: Diverse manieren van verzenden mogelijk, ook naar het buitenland
Service: Wij zorgen voor een perfecte afhandeling van uw order. Van het verpakken in een fraaie houten kist tot het afleveren bij uw relatie is uw pakket bij ons en onze partners in goede handen. Indien u dit wenst kunnen wij de geschenken, in binnen- en buitenland, laten bezorgen.

Portfolio | Zo maar een greep uit ons assortiment