Walking diner & dance Party door Kelderwijnen

  • Ticket Walking Dinner Kelderwijnen

NO TIME TO WASTE, IT’S TIME TO TASTE

Het was tijd om alle zintuigen weer eens goed op scherp te zetten. In samenwerking met  De Nieuwe Polderkeuken, Van Dijken Glas en Buro E550 heeft Keldewijnen een knalfeest georganiseerd in prachtige showroom/feestlocatie van Van Dijken Glas. Het feest liept door tot in de kleine uurtjes.

De smaakpapillen werden direct uitgedaagd door een overzichtsproeverij van Kelderwijnen. Met ruim 25 authentieke wijnen uit de klassieke wijngebieden van Frankrijk, werd er geroken, geproeft en uiteindelijk gekocht!

Met een voortreffelijk 5-gangen diner presenteerde chefkok Frank Streefland de zeer ambitieus en pure stijl van restaurant “De Nieuwe polderkeuken”. En zoals je van Kelderwijnen kunt verwachten werd wijn en spijs wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd.

AND TIME TO DANCE
En na een avond ruiken en proeven werd het tijd om de oren te verwennen. De benen kunnen werden losgeschopt want het is “Time to Dance” met Mai Music

 

mede mogelijk gemaakt door

 

 

 

 

POLDERKEUKEN Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap. Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren. Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Meer weten? >> www.polderkeuken.nl

VAN DIJKEN GLAS heeft al meer dan 70 jaar passie voor glas. Zij weten alles van toepassingsmogelijkheden, bewerkingen en behandelingen, combinaties met andere materialen, effecten van licht. Zij vinden oplossingen en voeren het uit. Van Dijken Glas verzorgt projecten met grote aantallen maar ook exclusieve maatwerkopdrachten. U kunt rekenen op precisie, vakmanschap en kwaliteit.
Meer weten? >> www.vandijkenglas.nl

BURO E550 ontwerpt en produceert interieurs en interieurproducten. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook in de winkel in Rotterdam op de pannekoekstraat kunt u zich laten inspireren door ons werk en alle door ons gevonden vintage”parels”.
Meer weten? >> www.e550.nl