Schenken met Impact!

Mike HeerkensVerbinden van mensen en ideeën, daar sta ik voor. Dat doe ik met mijn blijdschap voor wijn, met mijn commerciële creativiteit en door mensen te helpen met maken van impact met een wijn- of relatiegeschenk. Meestal selecteer ik wijnen die bij de betere restaurants op de wijnkaart staan. Door te kiezen voor Kelderwijnen kies je voor originele oplossingen voor verpakking, een strak projectmanagement en heldere communicatie. Maar bovenal veel wijnplezier; Verbinden, beleven en genieten; dat zijn kernwoorden waar het bij mij om draait.

Kelderwijnen is een zelfstandig handelsbedrijf dat sinds 2005 zich bezig houd met wijn. Vanaf het begin was onze focus gericht op het leven verrijken met heerlijke en betaalbare wijnen, delicatessen en mooie geschenkverpakking. Onze missie is niet veranderd, het speelveld wel.

 

Onze producten en diensten

Mijn kelderwijnen

Ik heb voorliefde voor de geur en de smaak van authentieke wijnen uit klassieke wijngebieden: Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook de pareltjes uit minder bekende Europese wijngebieden. De wijnen die ik selecteer, zijn wijnen die bij de betere restaurants op de kaart staan. Toegankelijk en betaalbaar, wijn met een gastronomisch karakter en wijn die nog kan worden opgelegd in de wijnkelder.

Met de opbouw van mijn assortiment wil ik een dwarsdoorsnede geven van klassiekers die eigenlijk in de wijnkelder van een liefhebber horen te liggen. Dit varieert van huiswijn tot dinerwijn, feestwijn of wijn voor een intiem moment op de bank. Het zijn stuk voor stuk wijnen waar ik blij van wordt, wijnen met een prima verhouding van prijs en kwaliteit. Deze kelderwijnen wil ik graag met jullie delen.

Wijnbar op locatie

Met Kelderwijnen richt ik me voornamelijk op wijn gerelateerde projecten en evenementen voor de zakelijke markt. Bij Kelderwijnen is te kiezen uit een groot en gevarieerd wijnassortiment klassieke Europeese wijnlanden. Maar ook vind je de beste wijnen uit Amerika, Australië, Chili, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Zuid-Afrika terug. Mousserende wijnen, stille wijnen, edelzoete wijnen en versterkte wijnen. >> Check hier onze portfolio >>

Bedrijfsfeesten en partijen

Van een klein intiem diner tot een jubileumfeest voor 200 man of meer. Kelderwijnen kan er voor zorgen dat het een geslaagd feest wordt. Van zittend dineren tot walking diner met live Cooking met muzikale ondersteuning. Een feest kan op een ludieke lokatie of in uw eigen bedrijfspand. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest,

Wijn – en relatiegeschenken

Voor de zakelijke markt verzorgen wij ruim 10 jaar onderscheidende relatiegeschenkprojecten. Het juiste geschenk, in de juiste verpakking, voor het juiste moment. Schenk met impact! Dat is mijn motto!

 

de zeven zekerheden van Kelderwijn

Ervaring: ruim 10 jaar actief met wijn en relatiegeschenken, marketing, communicatie en sales
Assortiment: +5.000 wijnen, overheerlijke delicatessen en leuke non-food accessoires & verpakkingen.
Flexibel: Kant-en-klare cadeaus maar ook samenstellen naar eigen wens
Deskundigheid: persoonlijk wijnadvies en vooral veel proeven
Logistiek: Diverse manieren voorraad houden en verzenden – ook naar het buitenland –
Full Service: Een integrale aanpak waarmee we uw inkoop-, marketing- en communicatie-, verkoopdoelstellingen centraal stellen.
Relatie centraal: Oprecht betrokken waardoor u zult schenken met impact!