koffie 11 mrt 2015

Grote kans dat je Caffè Vero krijgt voorgezet, als je in Verona om een espresso vraagt. Eén op de twee koffiehuizen in Veneto schenkt koffie van dit gerenommeerde topmerk. Delicatezze d’Italia is de importeur van dit authentieke koffiemerk en levert deze bonen aan de betere horeca.

Met oog voor prijs & kwaliteit bedient Kelderwijnen de zakelijke koffiegenieter met het beste van Italië. Standaard geleverd in doos met tien kilozakken. Erg interessant als jaarabonnement: naast een oplopende korting bovenop de toch al interessante Horecaprijs, wordt standaard franco aan huis geleverd. Vraag ons om een voorstel via zakelijk-koffie-drinken@kelderwijnen.com.

Miscella Crema Bar | Dé smaak van Italiaans gebrande espresso

Miscella Crema Bar is het paradepaardje van Caffè Vero en is een uitgebalanceerde blend van verschillende bonen. Mescelle Crema Bar zorgt altijd voor een intense smaak, een uitgebalanceerde volle aroma’s en met mooie dikke laag crema op de top.

proefnotitie Miscella Crema Bar

Coffee Company SpA

Coffee Company SpA staat bekend om haar beroemde merk Caffè Vero. Het familiebedrijf – uit Vicensa Veneto – is opgericht in het begin van de jaren 90 door de Franchetto’s. Zij wilde een van meest bekende tradities van Italie onderstrepen, namelijk “Italian Tast Espresso”.

Het geheim van Caffè Vero zit in de evenwicht tussen de kunst van de ambachtsman en het toepassen van geavanceerde technologieën. Om die reden hebben deze koffiebonen een onvergetelijke smaak en kwaliteit.

De selectie van de ruwe koffie start al bij de producent. Door de uitgebreide kwaliteitscontroles bij de boer en ook binnen het productieproces, staat caffè Vero garant voor de beste kwaliteit van haar grondstoffen. Elke zending ondergaat een smaaktest voordat  koffie gebrand wordt. De ervaren “Meastro Tostatore” geeft op dit cruciale moment zijn persoonlijkheid mee aan de smaak van de koffie.

Het complete productieproces vindt plaats in de moderne koffiebranderij in Vicenza. Met ruim 4.000 m² oppervlakte voldoet het aan de hoogste productienormen, optimale bescherming van het milieu, service en perfectie in logistiek. Caffè Vero is hiermee in staat een uitstekend assortiment smakelijke koffie te produceren met een ongekend goede verhouding in prijs en kwaliteit.