Kelderwijnen Gouda is uw zakelijk cadeau specialist voor schenken van onderscheidende wijn, wijngeschenken, delicatessen- en relatiegeschenken. Delicatessen en wijnen die binnen de top van de Nederlandse restaurants op de menu- en wijnkaart staan. Daar maakt u uw relaties ongelofelijk blij mee!

Schenken met impact! Relatie- en personeelsgeschenken met wijn

Bij Kelderwijnen vind je de geur en de smaak van authentieke wijnen uit klassieke wijngebieden: Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook de pareltjes uit minder bekende Europese wijngebieden. De wijnen die ik selecteer, zijn wijnen die bij de betere restaurants op de kaart staan. Toegankelijk en betaalbaar, wijn met een gastronomisch karakter en wijn die nog kan worden opgelegd in de wijnkelder.

Met de opbouw van mijn assortiment wil ik een dwarsdoorsnede geven van klassiekers die eigenlijk in de wijnkelder van een liefhebber horen te liggen. Dit varieert van huiswijn tot dinerwijn, feestwijn of wijn voor een intiem moment op de bank. Het zijn stuk voor stuk wijnen waar ik blij van wordt, wijnen met een prima verhouding van prijs en kwaliteit. Deze kelderwijnen wil ik graag met jullie delen.

Banner delicatessen

 

 

 

Combineer met luxe Italiaanse delicatessen

Kelderwijnen heeft een exclusieve samenwerking met Delicatezze d’Italia. Ruim 15 jaar zijn zij gepassioneerd importeur van Italiaanse topdelicatessen. Hun motto is: kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zij werken met authentieke producten van Italiaanse fabrikanten die traditie hoog in het vaandel dragen. De producten van Delicatezze d’Italia worden gebruikt in professionele keukens van de betere restaurants, hotels en speciaalzaken van delicatessen.

Delicatezze d’Italia zoekt producten die komen uit de streek van herkomst. Daar waar de eeuwenoude ervaringen van het ambacht tot uiting komt in een authentiek product, en dat proef je! Het assortiment is ruim en bestaat uit allerlei heerlijke Italiaanse delicatessen en specialiteiten. Eén van de bekendste producten is de buffelmozzarella en Burrata, deze beroemde kazen worden wekelijks vers vanuit Zuid-Italië geleverd. Maar ook vers gevulde en lang houdbare pasta’s, Italiaanse rauwe hammen, de bekende citroenlikeur “Limoncello”, truffelproducten, risotto, aceto di balsamico en olijfolie zijn terug te vinden in de prachtige lijst met delicatessen.