blog

relatiegeschenken, wijngeschenk 13 nov 2015

Afgelopen september hebben we het genoegen gehad om te gast te zijn op het wijnlandgoed van Alessandra Casini. Haar leerschool was bij het gerenommeerde wijnhuis Antinori, daarna is ze zich – samen met vader Nicolò Casini – vol trots en passie gaan inzetten voor hun eeuwenoude familiebedrijf.

In het hart van het klassieke gebied van de Chianti en met zicht op de stad oude stad Sienna, strekt het wijngoed zich met ruim duizend hectare uit over de glooiende heuvels van Toscane. De ligging van...

cadeau, relatiegeschenken, Schenken met impact!, wijngeschenk 24 sep 2015

Gerijpte geitenkaas bedekt met Nebbiolo

Deze geitenkaas wordt gemaakt van melk van vrij-lopende geiten. Dus daardoor krijgt de melk een unieke smaak van de bergflora. Geaffineerd in Barolo wijn, is dezeluxe  kaas van Beppino Occelli een van de moeilijkst te produceren kazen van Mondovi (Robiola, Raschera, Ormea,Valcasotto).

Voor het rijpen wordt gemiddeld twaalf manden genomen. Tijdens dit proces verwerft het de unieke eigenschappen en wordt een grote kaas. De kleur is stro-geel en de samenhang ervan is een beetje brokkelig. Tijdens de rijping wordt de kaas bedekt met geperste Nebbiolo druiven. Uiteraard verrukkelijk te combineren met de volle Nebbiolo-wijnen uit Piemonte.

 

...

cadeau, wijngeschenk 24 sep 2015

Every empty Bottle is filled with stories

Dit chique sfeerlicht van Gusta behoort tot onze “all time favourites”. Dit decoratieve matglazen lampenkapje schijnt romantisch kaarslicht over de tafel en de wijnfles waaruit wordt gedronken . Door de rubberen stop is het eenvoudig te plaatsen .

Speciaal voor dit unieke cadeautje hebben we een mooie cadeaudoos ontwikkeld zodat wijn en sfeer in een geschenk verpakt kan worden. Al leverbaar vanaf 30 stuks. Meer weten over de prijs en staffel?

Get inspired! GUSTA. Alles op het gebied van...

relatiegeschenken, Schenken met impact!, wijngeschenk 22 sep 2015

Waar stuurt u uw account manager dit jaar mee op pad?

Onderstaande geschenken zijn >> stoer, onderscheidend en tegen een goede prijs:kwaliteit >> binnen 2-4 werkdagen leveren. Maar wees er tijdig bij, want ze lopen bijzonder hard. >> Bel daarom direct met 06 477 566 51 en bespreek gewenste aantallen, prijs & levertijd.

 

Kelderwijnen staan voor verbinden van mensen en ideeën. Dat doen we door wijn te combineren met commerciële creativiteit en door mensen te helpen met maken van impact met een wijn- of...

wijnbeschrijving, wijngeschenk, Wijnproducenten 4 jun 2015

Dankzij de hogere ligging van de wijngaarden en een koeler micro klimaat ontstaat een zeer verfrissende, fruitige en elegante Sauvignon Blanc (Nieuw Zeeland stijl….) Moderne witte vinificatie met inweking van de druivenschil, pneumatische persing met vervolgens een temperatuur gecontroleerde vergisting waardoor een extra aromatische wijn wordt vekregen.

Worcester is een prachtig en vruchtbaar gebied dat bekend staat om zijn wijnen met veel diepte, complexiteit en karakter. Tevens van belang voor de productie van kwalitatief hoogwaardige wijnen is natuurlijk het klimaat. De dagen...

evenement, wijnproeverij 12 mrt 2015

Bed & Breakfast “Grotto Vallé” is een prachtig gerenoveerd historisch oud landhuis, waarvan de oude constructies met rode bakstenen tijdens de renovatie behouden zijn gebleven. Het huis ademt de warmte uit van een typisch Italiaans gezin. In de rustieke woonkamer kunnen gasten genieten van een traditioneel Piëmont’s ontbijt. Volgens Italiaans gebruik worden de koekjes en jammen huisgemaakt.

De eigenaar – Leonardo – van deze romantische, ruime Bed & Breakfast Grotto Valle, heeft sfeer, rust en culinair genieten van Piëmonte voorop staan. De...

koffie 11 mrt 2015

Grote kans dat je Caffè Vero krijgt voorgezet, als je in Verona om een espresso vraagt. Eén op de twee koffiehuizen in Veneto schenkt koffie van dit gerenommeerde topmerk. Delicatezze d’Italia is de importeur van dit authentieke koffiemerk en levert deze bonen aan de betere horeca.

Met oog voor prijs & kwaliteit bedient Kelderwijnen de zakelijke koffiegenieter met het beste van Italië. Standaard geleverd in doos met tien kilozakken. Erg interessant als jaarabonnement: naast een oplopende korting bovenop de toch al interessante Horecaprijs,...

relatiegeschenken, wijngeschenk, wijnproeverij 9 mrt 2015

Wie aan parels uit Piëmonte denkt, komt uit bij prachtige bergachtige natuur, witte truffels uit Alba, harde bergkazen, vlinderpasta gemaakt van de allerbeste harde durumtarwe, en krachtige karakteristieke wijnen als Barolo of Barbera uit Asti . En als ik denk aan deze parels uit Piëmonte, dan krijg ik zin om er heen te gaan, trek om het te proeven en zin om er mee te gaan werken als relatiegeschenk. Afgelopen maanden zijn we een aantal mooie producenten tegengekomen uit Piëmonte....

cadeau, proeverij, Schenken met impact!, wijngeschenk, wijnproeverij 9 mrt 2015

Nog niet zo lang geleden ontmoette ik Fred Bode via een gezamenlijke Italiaanse kennis. Met een goed glas rood in onze handen, kwamen we al snel aan de praat over Italië, Piëmonte en haar klassiekers op wijngebied. Fred, die vanwege familie geregeld in Italië bivakkeert, sprak enthousiast over zijn wijnontdekking Poderi Gallino met zij gepassioneerde wijnvriend Leonardo. “Als je met Leonardo zit, dan beleef, ruik en proef je Piëmonte op haar best”, aldus Fred. Zijn vrouw valt direct bij “En...

wijngeschenk 28 nov 2014

Onze nieuwe samenwerking met Delicatezze d’Italia heeft er voor gezorgd dat wij met een zeer exclusief product mogen werken, namelijk Kaviaar. En niet zo maar kaviaar, nee Kaviaar van het Italiaanse Calvicius Caviar.

Dit prachtige Lombardische bedrijf levert ons kaviaar van topkwaliteit. De organisatie kenmerkt zich door de professionele werkwijze en de constante kwaliteit van de producten. Hierdoor leveren zij al een aantal jaren aan vele gerenommeerde toprestaurants, groothandels en … Kelderwijnen. En daar zijn we enorm trots op!

Calvicius Caviar is...